INDEX
O NAMA
GRAD
PRIVATNI SMJEŠTAJ
PLAZE
DOWNLOADS
KONTAKT

Crikvenica GPS Position
Latitude: 45° 10 Min. 32 Sec.
Longitude: 14° 42 Min. 0 Sec.
 
 

Bratislava

520 km

Budapest

530 km

Milano

520 km

München

560 km

Praha

860 km

Wien

555 km

Graz

367 km

Ljubljana

150 km

Trieste

114 km

Venezia

277 km

 

CRIKVENICA - HRVATSKA

Crikvenica je smještena u najljepšem dijelu hrvatskog primorja i bilježi više od stotinu godina tradicije turizma.
Neobično povoljni klimatološki uvijeti daruju Vam više od 2500 sunčanih sati godišnje. Čist zrak bez štetnih alergena, smoga ili industriske prašine te čisto more preporučuju Crikvenicu tijekom cijele godine za sve uzraste.

Hoteli sa bogatom gastronomskom i drugom ponudom, plaže sa lokalima za osvježenje i okrepu te brojni privatni restorani stoje na raspolaganju svima Vašim željama te mnogo više.Koncerti, izložbe, folklorne priredbe i tradicionalne fešte ispunit će Vaše slobodno vrijeme. Na raspolaganju su Vam brojni tereni i uređaji za bavljenje suverenim športovima: vaterpolo, veslanje, surf, jedrenje, tenis, mini golf itd.


KAKO DO CRIKVENICE
Crikvenica se nalazi na dohvat ruke posjetiteljima iz Sred. Europe. Smještena je na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, poznatom kao Hrvatsko primorje, u najljepšem dijelu Kvarnerskog zaljeva, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište i najveća hrvatska luka ujedno je i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i velikog dijela Srednje Europe.Do Crikvenice se cestovnim putem moze stići u jednom danu iz gotovo svih dijelova Europe.

Osim cestovnim, do Crikvenice se može doći morskim ili zračnim putem. Nautičari će vez za svoja plovila pronaći u Gradskoj luci ili u nekoj od manjih lučica, a obližnja marina u Puntu na otoku Krku pruža usluge zimskog veza. Na otoku Krku nalazi se zračna luka Rijeka, koja je od Crikvenice udaljena svega 20 kilometara.

 
Design: AD Studio © All Rights reserved for Crikvenica.net